Sortiment: Kött

Allt vårt kött är svenskt och kommer i första hand från stolta bönder i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Slakten sker på våra anläggningar i Ullånger, Alvik och Luleå. Där tas köttet om hand av våra skickliga styckare.

Flankstek ca 400g


Nötkött från norrländska/svenska gårdar.

Vakuummörat kött fortsätter att möras i förpackningen,
vilket gör att köttet är som allra mörast vid bäst-före-datum.

Tillagningstips:
Låt inte köttet täcka mer än 2/3 av stekpannan.
Stek hela på näst högsta värme 6-8 min per sida
eller skivad 2-3 min per sida. Låt köttet vila i folie
5-6 min innan servering. Krydda under stekning.
Vakuummörat kött fortsätter att möras i förpackningen,
vilket gör att köttet är som allra mörast vid bäst-före-datum.

Art. nr. 37378

undefined


Ladda ner produktbild